ANNIE NGUYEN

CONTACT

Phone : 262.235.0830

About me

My name is Annie Nguyen and I’m a Master Lash Educator at Elite Lashes Academy. I’m the founder of Annie Lashes and Brows based out of Texas, USA. I have been in the beauty industry for over 10 years with experiences from a variety of trades in this industry: hair, nails, make-up, micorblading, etc. I am specalized in eyelash extension.
My goal is to help others to build a new career by focus on providing a solid foundation of eyelash extension and lash health understanding and to teach-coach-mentor to a higher standards with the right techniques. I facilitate a training environment where education can foster and safety in workplace; provide beauty artists a stable career with endless potentials; and accomplish their dreams in this industry.

Tôi là Annie Nguyen, Master của công ty Elite Lashes Academy, chủ nhân của Annie Lashes and Brows shop. Tôi có hơn 10 năm kinh nghiệm trong các lĩnh vực về làm đẹp như ngành tóc, móng tay, trang điểm, xăm thẩm mỹ, và đặc biệt là trong ngành nối mi.
Với nhiều kinh nghiệm truyền đạt kiến thức từ lý thuyết đến thực tế làm trên khách, tôi đã đào tạo hàng trăm học viên qua nhiều khóa học ở các tiểu bang trên nước Mỹ như Austin, Dallas, Houston, San Antonio, Denver, Florida, California…

Niềm mong ước của tôi là đem lại cho bạn một ngành nghề vững chắc với đầy đủ kiến thức và kỹ năng để bạn có thể bước vững vàng với nghề nối mi hiện đang rất phát triển và mang lại nguồn thu nhập cao cho mọi người. Hy vọng gặp các bạn thật sớm.